به گزارش روز دوشنبه اگزیم نیوز، «سید احمد مقدسی» درباره میزان تولید شیر خام، افزود: طبق نرخ تورم و افزایش هزینههای تولید هر ساله قیمت شیر خام توسط شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای ابلاغی محصولات کشاورزی تعیین تکلیف میشود.
وی اظهار داشت: براساس تصمیمگیری شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای ابلاغی محصولات کشاورزی سال گذشته قیمت مصوب هر کیلوگرم شیر خام با مشخصات ۳.۲ درصد چربی، ۳ درصد پروتئین و بار میکروبی زیر ۱۰۰ هزار، ۱۵ هزار تومان تعیین و ابلاغ شده بود. امسال نیز براساس تصمیم گیری این شورا قیمت هر کیلوگرم شیرخام تعیین شده اما هنوز ابلاغ نشده است.
مقدسی با بیان اینکه ۶۰ درصد تغذیه دام شیری و گوشتی را یونجه و ذرت علوفهای تشکیل میدهد، گفت: در حال حاضر نهادههای دامی مورد نیاز این صنعت در کشور موجود است، اما تولیدکنندگان با افزایش نرخ یونجه و ذرت علوفهای روبرو شدهاند، اما تولید کنندگان این صنعت با افزایش نرخ یونجه و ذرت علوفه ای روبرو شده اند.
وی بیان کرد: امسال قیمت هر کیلوگرم یونجه به حدود ۱۶ هزار تومان و ذرت علوفه ای به حدود ۴ هزار تومان رسیده که این امر نگرانی هایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
نظر شما